Akhisar Belediyesi 17 Şubat 2017 tarihli yapmış olduğu bildirisinde personel alımı yapacağını bildirdi. Farklı pozisyonlarda alınacak personeller sözleşmeli olarak yerleşecektir. Akhisar Belediyesi 1 Avukat, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 İnşaat Teknikeri olmak üzere farklı nitelikte toplamda 3 sözleşmeli personel alacak. Avukat adayları, Üniversitelerin En az 4 yıl süreli Hukuk Fakültesi mezunu olmak, İnşaat Mühendisi adayları, Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin en az 4 yıllık İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve İnşaat Teknikeri adayları Üniversitelerin En az 2 yıl süreli İnşaat Teknikerliği Bölümünden mezun olmak zorundadır. Ayrıca bunlar dışında aranan genel şartlar şöyledir;

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendindeki şartları taşımaları, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, Kamu haklarından mahrum bulunmamaları, Sağlık açısından herhangi bir problemi olmaması ve görevini yapmasına engel bir durum olmaması, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır. Kadro şartlarına ve bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecek olup sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sözlü sınav 23 Şubat 2017 tarihinde saat 10:00 da yapılacaktır. 

Başvuru yapacak olan adaylar 17 Şubat 2017 tarihi ile 22 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden form alarak bizzat yapılacaktır. Elektronik ortamdan ve posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim