Devlet Personel Başkanlığı tarafından 10 Ağustos 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Akhisar Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 4 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Akhisar Belediyesi bünyesine, 1 kişi Elektrik Mühendisi, 1 kişi Elektrik Teknikeri, 1 Kişi Makine Teknikeri ve 1 kişi Ziraat teknikeri olmak üzere 4 kişi alacak. Mühendis kadrosu için adayların ilgili üniversitelerin 4 yıllık bölümünden mezun olmuş olmaları ve Tekniker kadrosu için ise 2 yıllık bölümden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Başvuruda bulunacak olan adaylar mutlaka, Türkiye Cumhuriyeti Vatndaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak, 567 sayılı devlet memurları kanunu  48. maddesindeki A fıkrasındaki şartları taşıyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, ve sağlık açısından bir problemi olmamak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Akhisar Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 10 Ağustos 2017 tarihi ile 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular mesaii saatleri içerisinde, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden form alarak bizzat yapılacaktır. Elektronik ortamdan ve posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Ayrıca başvuru kabul edilen adaylar, 17 Ağustos 2017 tarihinde saat 10:00 da Akhisar Belediyesi tarafından sınava tabii tutulacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim