Ağrı Belediyesi Personel Eleman Alımı 2016
Doğu illerimizin en büyüklerinden olan Ağrı, gelişmelerine devam etmekte ve adından sıkça söz ettirmekte olan illerimizden birisidir. Gerek yaptıkları hizmetler gerekse halkına yönelik yaptığı istihdamlarla adından sıkça söz ettiren Ağrı Belediyesi, 2016 yılında birçok aileye iş umudu vermektedir. Personel alımları yapacak olan Ağrı Belediyesi, personel alımlarının yanı sıra geçmişte sözleşmeli olarak çalışan personellerine kadro vermek içinde çabalamaktadır.
Doğu illerimiz arasında büyük bir yüzölçümüne sahip olan Ağrı, belediyecilik hizmetlerinin hakkını veren illerimizden biridir. Ağrı Belediyesi, yaptığı şehir düzenlemelerinin yanı sıra halkın geçim sıkıntısı çekmemesi adına birçok personel alımları da yapmaktadır. Yapılan bu personel alımlarıyla beraber şehir nüfusu azalmıyor ve Ağrı nüfusu kent içerisinde kalıyor.
Ağrı Belediyesi personel eleman alımı 2016 yılında birçok pozisyonda gerçekleşecektir. Yapılacak olan personel alımlarının büyük bir çoğunluğu sözleşmeli memur ve taşeron işçilere yönelik kadrolarda yapılacaktır. Yapılan planlamalarla beraber sözleşmeli memurlara kadro açılması da Ağrı Belediyesi’nin gündemindedir. Bundan dolayı açılacak yeni kadroların doldurulması için çalışmalar da başlatıldı. Yapılacak olan personel eleman alımları Ağrı Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve resmi gazeteler üzerinden kamuoyuna duyurulacaktır. Eğer sizlerde Ağrı Belediyesi bünyesinde çalışmak istiyorsanız bilmelisiniz ki birçok rakibiniz var. Çünkü özel sektörün yatırımlarını azaltması insanları devlet kurumlarında iş aramalara yöneltmiştir ve Ağrı Belediyesi gerek mülakatla gerekse KPSS puanlarıyla personel alımları yapacaktır.
Editör: TE Bilisim