Faaliyetlerini sürdürmekte olan belediyeler açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bilindiği üzere belediye memur alımlarında ilanlar belediye tarafından belirlenmekte ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile duyurulmaktadır.

Ağrı Belediyesi tarafından ilan edilmiş olan bildiriye göre belediyenin toplam 43 kişilik memur alımı yapacağı görülmektedir. Üstelik hangi pozisyonlar için kaç memur alımı yapılacağı da biliniyor. Ancak yayımlanan bildiri sadece sayısal verilerden ibaret peki bunun anlamı nedir?

BİLDİRİ YAYIMLANDI ANCAK...

Ağır Belediyesi tarafından yayımlanan bildiride çeşitli kadrolar için toplam 43 kişilik memur alımı ihtiyacının olduğu ve 43 memur alımı yapılacağı görülmektedir. Ancak Ağrı Belediyesi tarafından ilan edilmiş bu bildiri sadece pozisyon ve sayılardan ibaret yani alımlar hakkından et bir bilgi ve tarih yok.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Avukat (1 Personel), Ayniyat Memuru (1 Personel), İnşaat Mühendisi (2 Personel), Harita Mühendisi (1 Personel), Şehir Plancısı (1 Personel), İnşaat Teknikeri (2 Personel), Programcı (1 Personel), Kimyager (1 Personel), Zabıta Memuru (5 Personel)), Veteriner Hekim (1 Personel), Memur (5 Personel), Ölçü Ayar Memuru (1 Personel), İtfaiye Eri (4 Personel), Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (4 Personel), Bilgisayar İşletmeni (1 Personel), Muhasebeci (1 Personel), Mutemet (1 Personel), Sivil Savunma Uzmanı (1 Personel), Mimar (1 Personel), Veznedar (2 Personel), Tahsildar (2 Personel), Evlendirme Memuru (1 Personel), Belediye Trafik Memuru (1 Personel), Elektrik Teknisyeni (1 Personel), Kaloriferci (1 Personel)

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Ağrı Belediyesi tarafından personel alımı yapacağı duyurusu yapılmış oldu. Her hangi bir açıklama olmadığı için alımların 2017/1 merkezi yerleştirme atamasında yapılması beklenmektedir. Ağrı Belediyesinden duyuru gelirse açıklama yapılacaktır.

BELEDİYE MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim