Afyonkarahisar Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Ege ve İç Anadolu Bölgesi’nin birleştiği bir noktada yer alan Afyonkarahisar ilimiz, büyük gelişim göstermiş ve bu gelişimlerine de devam eden bir şehrimizdir. Belediyecilik hizmetini eksiksiz yerine getiren Afyonkarahisar, hizmetlerini daha fazla yapmak adına birçok personel alımı yapacağı 2016 yılında, hem merkez hem de ilçelerine yönelik alımlar gerçekleştirecektir.
Afyonkarahisar Belediyesi, yapacağı personel eleman alımlarını hem sözleşmeli hem de KPSS sınavına yönelik gerçekleştirecektir. Yapacakları sözleşmeli personel alımlarına yönelik ilanları belediye kendi kadrosuna göre planlayıp kamuoyuna duyuracaktır. Yapılacak olan sözleşmeli personel alımlarının sayısı geçmiş yıllara yönelik kıyas yapıldığında, sayının ciddi rakamlara ulaşacağı söz konusudur. Çünkü Afyonkarahisar, gelişimine ara vermeden devam eden bir şehrimizdir ve bu gelişimdeki payın büyük bir kısmının çalışan personellerinden kaynaklandığını bilmektedir.
Sözleşmeli alımların yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi Personel Alımları 2016 yılında KPSS puanıyla da gerçekleşcektir. Kamu Personeli Seçme Sınavı’na giren adaylar bu ilanlara başvurabilecekler. Personel alımlarının gerçekleşmesinin planlandığı kadrolar ise Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta, Fen İşleri Müdürlüğü’ dür. Bunun yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi’nde şoför personellerin alımları da gerçekleşecektir. Bu ve bunun gibi personel alım ilanları Afyonkarahisar Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından güncel bir şekilde kamuoyuna duyurulmaktadır. Bu ilanlar öncelikle resmi gazetede ardından da Afyonkarahisar Belediyesi resmi internet adresinden duyurulacaktır. Personel alımlarını takip etmek isteyen kişiler resmi internet sitesini takip ederek hem personel alınacak kadroları hem de alım şartlarını öğrenebilirler.