Ülkemizin özellikle kaplıcaları ile ünlü şehirlerinden bir tanesi olarak bilinen Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için ilanlar hazırlamakta ve bu ilanların yayımlanması için Türkiye İş Kurumu İŞKUR'a gönderilmektedir.

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde hazırlanan ilan Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden duyuruldu ve bu ilana göre 28 kişilik kamu işçisi alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir, adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir? Tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

POZİSYON NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 28 kamu işçisi alımı yapıyor. Peki bu ilan hangi pozisyon için yayımlandı, adaylar başvurularını nasıl yapacak? İlan bahçıvan pozisyonu için yayımlanmış olup adaylardan özel olarak her hangi bir şart aranmamaktadır. İmkan olarak asgari ücret + yüzde 10 + ikramiye ve yemek verileceği belirtildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı geçici süreli olmak üzere en az ilköğretim mezun 28 bahçıvan alımı yapacak olup işe başlama ve iş bitişi tarihi hakkında her hangi bir bilgi verilmemiştir. Buna göre başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle https://goo.gl/eSQuyu linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim