Adana Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımı 2016

 

Türkiye’mizin güzide şehirlerinden olan Adana, gerek görselliği ve havasıyla, gerekse Adana Büyükşehir Belediyesi’ nin istihdama verdiği önemle hep göz önünde olmuştur. Yapılan araştırmalar neticesinde Adana’da yer alan işsizlik probleminin üzücü sonuçları ortaya çıkmıştır. Yapılan anket sonuçları bize söylüyor ki Adana’ da yaşayan vatandaşlarımızdan dört kişiden birisi işsiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı, her ne kadar personel ve işçi alımları yapsa da bu rakamı dengelemek çok kolay olmayacak gibi. Ama buna rağmen hizmetlerini sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetlerini çalışanlarından aldığı güçle yapmak adına birçok kişiye istihdam olanağı sağlamaktadır.

Adana Büyükşehir Belediyesi, yapılan açıklamalar doğrultusunda yeni personel alımlarının gerçekleştirileceğini ve bu personel alımlarının da ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı doğrultusunda yapılacağı belirtilmiştir. Bunun yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, sözleşmeli personel alımlarına da devam ederek hem projeleriyle adından sıkça söz ettirmek hem de Adana şehrinde yaşayan vatandaşların işsizlik şikayetlerine istihdam sağlamak amacıyla çalışmaktadır.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, PERSONEL ALIMLARI İÇİN BAŞVURU NASIL OLACAK ?

Adana Büyükşehir Belediyesi’ nin belirli aralıklarla resmi internet sitesi üzerinden hangi pozisyonlarda personel alımlarının olacağı yayınlamaktadır. Gerek resmi internet sitesi gerekse Büyükşehir Belediyesi’ ne başvurarak, personel alımlarında sizde şansınızı deneyebilir ve belediyenin sizlere sunduğu istihdam olanaklarından faydalanabilirsiniz. 2015 yılında alımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, bu personel alımlarını 2016 yılına gelirken de devam ettirecektir.

Editör: TE Bilisim