Devlet Personel Başkanlığı tarafından 25 Temmuz 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Çardaklı Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre bünyesine Tahsildar alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana Erkek veya Bayan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çardaklı Belediyesi tahsildar alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, En az 4 yıllık eğitim veren Lisans programlarıının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmak. Milli eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak ve daha önce görev yapılan kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 13 Ağustos 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru gününe kadar, Çankırı İli Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi adresine Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim