Ülkemizde faaliyet göstermekte olan belediye başkanlıkları hazırlamış oldukları personel alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 4 belediye başkanlığının personel alımı yapacağı görülmektedir.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 4 belediye başkanlığının hepsinin birer personel yani toplam 4 kişilik personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları personel alımı yapıyor ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPIYOR

Özküvak Belediye Başkanlığı
Özküvak Belediye Başkanlığı daimi süreli istihdam etmek üzere mezarlık görevlisi pozisyonu için toplam bir personel alımı gerçekleştirecek.
Ayvacık Belediye Başkanlığı
Ayvacık Belediye Başkanlığı geçici süreli çalışmak üzere beden işçisi pozisyonuna bir personel alıyor.
Dörtdivan Belediye Başkanlığı
Dörtdivan Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilan ile daimi süreli çalışmak üzere toplam bir personel alımı yapacağı öğrenildi.
Gülnar Belediyesi
Gülnar Belediyesi tarafından hazırlanan ilan ile daimi süreli çalışmak üzere gıda teknolojisi teknikerliği pozisyonuna personel alımı yapacağı duyuruldu.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan Ayvacık, Dörtdivan, Gülnar ve Özkuvak Belediye Başkanlıkla personel alımı gerçekleştireecktir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapması gerekmekte olup başvurular belediyenin bulunduğu illerde ki İŞKUR'dan ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile 1 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılmaktadır.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim