Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları geçici ve daimi süreli olarak yayımlanmakta olan bildiriler İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan belediye başkanlıklarının ilanlarına bakıldığında yurt geneli toplam 19 kişilik memur ve kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları alım yapıyor, kaç kişilik alımlar yapılıyor ve detaylar nedir?

BELEDİYELER ve ALINAN PERSONEL SAYILARI NEDİR?

İşin Olsa ekibinin İŞKUR sayfasını incelemesi sonucu toplam 4 belediye başkanlığının 19 kişilik memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları alım yapıyor ve alınan personel sayıları nedir?

GÖKLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 2 PERSONEL
ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 12 PERSONEL
YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI  - 2 PERSONEL
KUMÇATI BELEDİYESİ - 3 PERSONEL

Yukarıda hangi belediye başkanlığının toplam kaç kişilik memur ve personel alımı yapacağı verilmiştir. Peki adaylar belediye başkanlıklarının memur ve personel alımı ilanına müracaatlarını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR

İŞKUR üzerinden kamuoyuna ilan edilen pozisyonlara bakıldığında toplam 19 kişilik memur ve personel alımının yapıldığı görülmektedir. Adaylar başvurularını yapmak için belediye başkanlıklarının bulunduğu İŞKUR merkezlerine giderek müracaatlarını aranan şartlar, nitelikler ve pozisyonlara göre gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BELEDİYE İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Tüm alım hbaerlerini ve detayları Mobil uygulamamızı ibdirerek öğrenebilirsiniz

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan

Editör: TE Bilisim