Türkiye İş Kurumu aracılığı ile boş pozisyonların doldurulması adına belediye başkanlıkları açık pozisyonları için kamu personeli alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 4 farklı belediye başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 45 kamu personeli alımı gerçekleştireceği görülmektedir.

Buna göre 4 farklı belediye en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam 45 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları hangi pozisyonlar için kamuya personel alımı yapmaktadır.

ALINAN POZİSYONLAR VE BELEDİYELER

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Taksi Şoförü - 2 Geçici Personel
Beden İşçisi (Genel) - 1 Geçici Personel
Şoför (Yolcu Taşıma) - 1 Geçici Personel

YEŞİLBÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Beden İşçisi - 1 Geçici Personel

BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Beden İşçisi  - 38 Geçici Personel

OZAN BELEDİYESİ 

Sekreter - 1 Geçici Personel
Lastik Tekerlekli Ekskavatör Operatörü - 1 Geçici Personel

Son Başvuru Tarihleri: 12 Temmuz ve 13 Temmuz'dur.

BAŞVURULAR

Yukarıda bulunmakta olan belediyeler hemen aşağılarında belirtilmiş olan pozisyonlar için yanlarında verilen sayı kadar kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup ilanlar geçici süreli ilandır. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR'un resmi internet sitesini kullanarak ya da kurumların bulunduğu ilçe İŞKUR başvuru merkezlerini ziyaret ederek ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BELEDİYE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim