Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün yeni ilan yayımlanıyor. Yayımlanan ilannlara göre 3 Belediye bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda alım yapacaklar. Başvuru yapacak olan adayların belediyelerin belirttiği şartları taşımaları gerkemektedir. Bu haberimizde sizlere alım yapacak belediyeler hakkında detaylı bilgi vereceğiz ve haberimizin devamında alım yapacak olan 3 belediyeye ulaşabileceksiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Alım yapaca kbu 3 belediye toplamda 642 memur alımı yapacak. Buna göre, belediyeler, Zabıta Memuru, Kamyon şoförü, Elektrik Mesleğinde işçi, Beden İşçisi, Marangoz ve Elektrik Ark Kaynakçısı pozisyonlarında 642 işçi personel ve memur alımı yapacaklar.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 642 personel alımı yapılacak ve Mersin ilinde bulunan Tarsus Belediyesi 100, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 42 ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500 Memur personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

3 BELEDİYE 642 KİŞİ ALIYOR:

Yayımlanan bu 3 belediye ilanı ile farklı pozisyonlarda alım yapılacak. Bu yönde her pozisyon için adyalardan özel nitelikle aranmakta olup aşağıda ilgil belediyelerin ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Tarsus Belediyesi: Tarsus belediyesi bünyesine toplamda 100 kişilik pozisyon ile, Kamyon şoförü, Elektrik Mesleğinde işçi, Beden İşçisi, Marangoz ve Elektrik Ark Kaynakçısı alacak. Adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak İlgili meslek dallarında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Diploma veya Sertifikaya sahip olmaları gereklidir. Ayrıca Şoför pozisyonu için ise en az C Seviyesinde ehliyete ve SRC belgesi olması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: İstanbul Bütükşehir belediyesi 500 kişilik kadro ile bünyesine Lise Mezunu, 375, Ön Lisans Mezunu 82 ve Lisans Mezunu 43 olmak üzere toplamda 500 zabıta memuru alımı yapılackak. Adayların başvuru yapabilmeleri için KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Erkeklerde 167 cm. Bayanlarda 160 cm boyundan kısa olmamak ve Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Zeytinburnu Belediyesi: İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 42 kişilik boş kadro ile Ön Lisan mezunu Zabıta Memuru alacak. Adaylardan bu yönde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerkemektedir. Adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmetedir.Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim