Türkiye İş Kurumu aracılığı ile çok sayıda belediye başkanlığı açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Buna göre belediyeye personel alımı ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve ilana çıkarılmaktadır.

Geçtiğimiz hafta iki farklı belediye başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan toplam 15 kamu personeli alımı ilanını İŞKUR aracılığı ile duyurdu. Buna göre adaylar müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Son başvuru tarihi ilana 26 Haziran 2017 olarak bilinmektedir. Peki detaylar nedir.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Farklı Pozisyon Sayısı: 4
Alınacak Personel Sayısı: 15

ALIM YAPAN BELEDİYELER VE POZİSYONLAR

Türkiye İş Kurumu 2 farklı belediye için personel alımı ilanı yayımladı. Peki hangi belediye hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇİLİMLİ

Kanal Ve Izgara İşçisi - 7 Personel
Kalıp Bağlama Ve Ayar İşçisi - 6 Personel

KAZANCI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Şoför-Yük Taşıma - 1 Personel
Beden İşçisi (Genel) - 1 Personel

Yukarıda hangi belediyenin hangi pozisyon için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR

İki farklı belediyenin personel alımı ilanına adayların belediyenin bulunduğu ilçe İŞKUR merkezlerine giderek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Son tarih 26 Haziran 2017 olarak belirtilmiş olup ilgili pozisyonlar için belediyeler daimi değil geçici süreli çalışmak üzere personel alımı yapmaktadır.

DİĞER BELEDİYE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim