Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan binlerce il, ilçe ve belde belediyeleri açık olan pozisyonları için ilanlarını hazırlamakta ve Türkiye İş Kurumu ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuurlarını gerçekleştirmektedir.

İşin Olsa ekibimize gelen belediye ilanlarını birleştirme taleplerinden sonra tüm belediye ilanlarını adaylarımız için birleştirdik. Buna göre 15 farklı belediye başkanlığı en az ilkokul mezunu toplam 166 belediye çalışanı alımı yapıyor. Peki hangi belediyeler alım yapıyor ve alınacak pozisyonlar nedir? Nasıl başvurular yapılır?

ALIM YAPAN BELEDİYELER HANGİLERİDİR?

Gümüşgöze Belediye Başkanlığı, Ağrı Belediye Başkanlığı, Kırka Belediye Başkanlığı, Gölpazarı Belediye Başkanlığı, Gelibolu Belediye Başkanlığı, Dedeli Belediye Başkanlığı, Bozkurt Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Babaeski Belediye Başkanlığı, Göynücek Belediye Başkanlığı, Subaşı Belediyesi, Atabağı Belediye Başkanlığı, Abana Belediye Başkanlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı toplam 166 memur ve personel alımı yapıyor.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

Yukarıda verilmiş olan belediyeler şoför, bahçıvan, bekçi, aşçı, restoran yöneticisi, usta öğretici, beden işçisi, makam şoförü, jeoloji mühendisi pozisyonları için alım gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların https://goo.gl/Z82mTB linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması gerekmektedir. Ardından gelen İŞKUR iş arama bölümündeki işyeri ünvanı alanına BELEDİYE yazarak mavi renkli arama butonun basması gerekiyor. Bu adımlar ile adaylar tüm ilanları görebilir ve başvurularını yapabilir.

TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim