Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu duyuruya göre Tarsus Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda işçi personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu duyuru Ağustos ayının başında yapılmış olup başvurular başlamak üzeredir. İlana başvurular Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

Buna göre Tarsus Belediyesi bünyesine 100 kişilik boş kadro ile, 15 Kamyon Şoförü, 78 Beden İşçisi, 3 Elektrik mesleğine İşçi Personel, 2 Elektrik Ark Kaynakçısı, 2 Marangoz alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Söz konusu ilan 02 Ağustos 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 07 Ağustos 2018 tarihinde başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 günlük bir süreçte gerçekleştirmeleri gereklidir.Buna göre başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup adaylar ilgili başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların Tarsus belediyesi işçi personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, en az İlköğretim mezunu ve en fazla Lise mezunu olmaları gereklidir. Bunun dışında İlgili meslek dallarında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Diploma veya Sertifikaya sahip olmaları gereklidir. Ayrıca Şoför pozisyonu için ise en az C Seviyesinde ehliyete ve SRC belgesi olması gerekmektedir.

İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıda sizlerle paylaşabileceğimiz bağlantıları inceleyebilirsiniz.

15 Kamyon Şoförü alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

3 Elektrik Mesleğine işçi personel alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

78 Beden İşçisi alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Marangoz alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Elektrik Ark Kaynakçısı alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim