Ülkemizin teknoloji mağazaları konusunda en lider markalardan bir tanesi olan ve Sabancı Holding'in sahibi olarak bilindiği Teknosa firması yatırımlarını sürdürmekte ve müşteri memnuniyetinin yükselmesi için çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Sabancı Holding'in sahibi olduğu Teknosa'nın Türkiye geneli farklı noktalarda 300 civarı mağazası bulunmakta olup bu mağazaları aracılığı ile satış hacmini geliştirmeye çalışmaktadır. Son dönemlerde Teknosacell ile karşımıza çıkan firma buradan da müşterilerine hizmet vermeye çalışmaktadır. Peki Teknosa bayilik veriyor mu teknosa bayilik detayları nedir, teknosa franchise bayilik başvurusu nasıl yapılır?

TEKNOSA BAYİLİK VERİYOR MU?

Sabancı Holding, prosedürleri gereği Teknosa firması için bayilik başvurusu kabul etmemekte ve yurt geneli her hangi bir bölge için Teknosa franchise bayilik hizmeti vermemektedir. Gerek müşteri memnuniyeti gerek dizayn açısından her hangi bir farklılığın meydana gelmemesi için Teknosa firması bayilik vermeye sıcak bakmamaktadır.

Ancak sizler yine de farklı bir projem ve düşüncem var diyorsanız Teknosa ya da Sabancı Holding ile konu hakkında görüşmelerinizi yapabilir ve en azından firmanın hisselerini alabilir ya da ortaklık teklifleriniz yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim