Ülkemizin giyim sektörünün en öncü firmalarından bir tanesi LC Waikiki'dir. LC Waikiki neredeyse tüm Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olup her bölgeye devasa büyüklükte mağazalar açmaktadır.

LC Waikiki dünya markası haline geldiği için açılan mağazalarında ciroları oldukça yüksektir. Öyle ki ortalama olarak çok sayıda LC Waikiki bayiliğinin 40 - 50 bin TL'lik kazanç elde ettiğibelirtilmektedir. Peki LC Waikiki bayilik veriyor mu? LC Waikiki bayilik şartları nedir, LC Waikiki bayilik başvurusu nasıl yapılır.

LC Waikiki Bayilik Veriyor Mu?

LC Waikiki firması anlaşmalara göre bayilik vermektedir. Ancak anlaşma yapılacak olan kişi ile gerekli anlaşmalar yapılır ve yıl içerisinde de ilgili bayiliğin tüm kontrolleri sağlanarak faaliyetine devam eder.

LC Waikiki Bayilik Şartları

LC Waikiki firması bayilik konusunda bazı şartlar sunmaktadır. Örneğin firmanın belirttiği ürünleri almak zorunda olduğunuz gibi yine kafanıza göre kampanya yapamaz ve fiyatları belirleyemezsiniz. Tasarım, mağaza kokusu gibi konularda önemli olmak ile beraber LC Waikiki oldukça büyük dükkanlara bayilik izni vermektedir.

LC Waikiki yine bayilik ücreti almakta olup bu ücretin mağazadan mağazaya değişiklik gösterdiğini ifade etmektedir. Ücret ve anlaşma için LC Waikiki firması ile görüşme yapmanız gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim