Bayilik Veren En İyi Şirketler

Sermayesiz iş kurmak isteyenler için bayilik veren firmalar iyi bir gelir kapısı oluyor. Çok az sermaye ayırarak büyük firmalardan bayilik almak mümkün. Özellikle yeni kuracağınız işte büyük ve köklü bir firmanın çatısı altında olmak istiyorsanız, Bayilik veren En İyi Şirketleri mutlaka araştırmanız gerek. Büyük markalar ve marka değeri olan kuruluşlar Franchising sistemi ile çalışıyorlar. Artık bu sistem Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de giderek yaygınlaşıyor ve girişimcilere kendi işlerini kurma fırsatı sunuyor. Franchising sözleşmesi ile firma ile anlaşarak bayilik almak mümkün. İşte Bayilik veren En İyi Şirketler…

-İstikbal Firma bayilik verirken sizlerden başlangıç bedeli istemiyor. Ancak bir mağaza açmanız gerek var. firma sizden sadece banka teminatı istiyor.

-Çilek Ünlü mobilya firması her yıl bedelsiz bayilikler veriyor. Türkiye genelinde çok sayıda bayilik bu yıl da verilecek.

-Bellona Firma başlangıç bedeli talep etmiyor. Ancak banka teminatı ya da ipotek isteniyor. Firmanın öncelikli hedefi gelişimi hızlanan iller.

-Aras kargo Türkiye’nin en büyük şirketlerinden olan Aras Kargo’dan bayilik alabilmek için ilk etapta 10 bin TL ile 30 bin TL arasında bir paranızın olması gerekiyor.

-Remax Gelişimini hızla sürdüren gayrimenkul sektörüne sağlam bir adım atmak istiyorsanız, Remax en iyi şirketlerden biri. Ancak katılım bedeli biraz yüksek

. -Turyap Yine gayrimenkul sektörünün öncülerinden Remax bayilik bedeli olarak 6 bin ile 15 bin dolar arasında değişen bir ücret talep ediyor. Aynı zamanda şirket aylık olarak bir franchise ödemesi alıyor. 500 franchise verilecek.

-Pizza Pizza İsim hakkı olarak 35 bin dolar talep ediliyor. Marmara ve Doğu Anadolu bölgesi hedefleniyor. Firmanın geliri yüksek. Yatırım için de gıda sektörü gayet uygun.

-Özsüt İsim hakkı olarak 20 bin dolar alıyor. Türkiye’nin her yerine bayilik veriyor. Hatta Kıbrıs bile bayilik alabiliyor.

-Altınbaş Yatırım için en karlı alanlardan biri de kuyumculuk. Eğer köklü bir firma ile bu işe başlamak istiyorsanız altınbaş hiçbir bedel almadan bayilik veriyor. Sitemizde sizler için yeni yatırım kaynaklarını araştırmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda bayilik veren firmaları sizler için araştırdı. Yukarıda saydığımız firmaların bir kısmı kendi işinin patronu olmak isteyenler için gayet uygun bayilik bedeli talep ederken, bazıları hiçbir bedel almıyor. Sizlere her zaman en iyi şekilde yardımcı olmayı hedefleyen sitemizde siz de kendi işinizin patronu olmaya bir adım daha yakınsınız.

Editör: TE Bilisim