Türkiye'nin önde gelen bankalarına bir çok pozsiyonlarda alımlar yapılacak. Bilindiği gibi bankacılık Türkiye'nin önemki kurumları haline geldi. Türkiye'de şubeleri bulunan 30'dan fazla kamu ve özel banka bulunuyor. İş başvurularında önemli yere sahip olan bu kurumlara alımlara da yoğun ilgi gösteriliyor. 1923 yılından beri öncelikle çiftçi kredileri ile birlikte tüm herkezin kredi ihtiyaçlarını gidererek, finansal destek sağlayan Ziraat Bankasına 235 kişilik alım gerçekleşecek. Diğer yandan Özel bankalar arasında önemli yere sahip olan İşbankasına güvenlik görevlisi, memur, şoför kadrolarında alımlar yapılacak. İşte başvurulara ilişkin detaylar..

ZİRAAT BANKASI 235 PERSONEL ALIMI

3 farklı ilan ile duyurulan ilana göre Ziraat Bankasının İstabul'da bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere uzman yardımcısı pozisyonlarında alım yapılacal. Başvuru yapacak olan adayların T.C. vatadaşı olmaları, lisans mezunu olmaları, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamaları, 01/01/1988 ve sonrası doğumlu olmaları genel başvuru şartları bulunuyor. Başvuru yapacak olan adayların 9 Temmuz tarihine kadar Anadolu Üniversitesi tarafından açılan başvuru sayfası üzerinden başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Ziraat Bankası alımına başvuru yapmak için tıklayın

İŞBANKASI ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İşbankası İnsan Kaynlarından yapılan duyuruya göre BankanınTürkiye geneli  şubelerinde görev almak üzer 3 farklı pozisyonda alımlar yapılacak. Adayların başvuru şartlarında 30 yaşını doldurmamış olmaları alım yapılacak olan illerde ikamet etmeleri erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması, görevini sürdürürmeye engel herhangi bir sağlık engelinin bulunmaması gerekiyor. Adaylar başvurularını memur alımlarda 20 Temmuz, şoför kadrosunda 13 Temmuz, özel güvenlik görevlisi kadrosunda ise 16 Temmuz tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

İşbankası personel alım ilanı için

Editör: TE Bilisim