Ziraat bankası personel alımı yapacak.

Bilindiği gibi Türkiye genelinde şubeleri  bulunan 30 dan fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Kamu bankalarından Ziraat Bankası Türkiyenin en köklü bankası olmakta.  1923 yılından bu yana toplamda 300 den fazla şube açarak şube ve personel sayısını arttırmaya devam ediyor. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

 Ziraat bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre İstanbul'da bukunan şubelerinde görev almak üzere mühendis, uzman personeller istihdam edilecek. Adayların başvurularını 6 Temmuz tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. Başvurularda 100 tl başvuru ücreti alınacak. Adaylar sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adrsi üzerinden yapabilecek. Sınav İstanbul ve Ankarada yapılacak. Adaylar başvurusu kabul edilenler 11 Ağustos tarihinde yazılı sınava alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Ziraat uzman yardımcısı, finans grubu uzman yardımcısı ile teknoloji uzman yardımcısı pozisyonlarında başvurular için başvuru şartlarında; 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 01/01/1988 ve sonrası doğmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini yapamaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak şartlarını taşımaları gerekiyor. 

Başvuru kulavuzu ziraat bankası insan kaynakları sitesi duyurularından inceleyebilirsiniz. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim