Vakıfbank her sene personel alımına devam etmektedir. Kamu bankası olan Vakıfbank büyüme oranını artırmakta ve müşterisini daha da artırmaktadır. Şuanda Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce şubeye sahip olan Vakıfbank, 1000 şube ile milyonlarca müşterisine hizmet vermek istiyor. Tabi şubeler açıldığında otomatik olarak iş ilanları da yayınlamaktadır. Peki Vakıfbank aktif olarak personel alımlarına devam ediyor mu?

Vakıfbank Personel Alım İlanları 2016

Vakıfbank resmi internet sitesinde bulunan ilanlar bölümü ile bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağı zamanlarda bu kanaldan adaylara duyuru yapmaktadır. Lise, önlisans ve lisans mezunu tüm adaylara iş imkanı sunan Vakıfbank yeni iş başvurularını kabul ediyor. Üstelik iş başvurusu yapmak için her hangi bir şubeye gitmenize ya da müdür ile konuşmanıza gerek yok

Aşağıya sizin için bırakmış olduğumuz linki takip ederek Vakıfbank'a CV'nizi bırakabilir ve söz konusu açılacak olan kadrolardan ilk sizin haberinizin olmasını sağlayabilirsiniz. Yapılan bütün iş başvuruları gözden geçirilmekte ve uygun olan adaylar listeye eklenmektedir. Söz konusu bankada boşluk olduğunda kadroya listeden belirtilmiş olan aday aktarılmaktadır. Vakıfbank 2016 yılı içerisinde yeni alımlar yapmaya devam edecektir. İş başvurusu için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127
http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049
Editör: TE Bilisim