Ülkemizin kamu bankalarından bir tanesi olan ve Türkiye'nin her bir bölgesinde toplam 933 farklı şube, yurt dışında ise 3 farklı şube ile hizmetlerini sürdüren, milyonlarca müşteri hacmine sahip olmakta olan Vakıfbank özellikle ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi konusunda uyguladığı uygun faiz oranları ile yeni müşteriler kazanmaya devam etmektedir.

Aralıklarla açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Vakıfbank resmi internet sitesi aracılığı ile iş başvurularını kabul etmekte ve gelen iş başvurularını değerlendirerek uygun gördüğü tüm adayları bünyesinde istihdam ettirmektedir. Sizlerde hemen öz geçmiş oluşturarak Vakıfbank'a başvuru yapabilirsiniz.

ÖZ GEÇMİŞ BAŞVURULAR KABUL EDİLİYOR

Vakıfbank personel alımına yönelik her hangi bir ilan yayımlamak yerine resmi internet sitesi üzerinden öz geçmiş başvurularını kabul etmektedir. Eğer sizlerde Vakıfbank bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız hemen öz geçmiş başvurularınızı yapabilirsiniz. Peki hangi pozisyonlara iş başvuruları yapılabiliyor? Adaylar memur, uzman / mali analist yardımcısı ve müfettiş yardımcısı pozisyonlarına başvuru yapabilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Vakıfbank memur alımı ilanı yayımlamak yerine başvuruları öz geçmiş olarak internet sitesi üzerinden kabul ediyor. Gelen tüm başvurular incelenmekte ve öz geçmişi uygun olan adaylar Vakıfbank bünyesine alınmaktadır. Yani her hangi bir ilan yayımlanmamıştır Vakıfbank öz geçmiş başvurularını memur, uzman / mali analist yardımcısı ve müfettiş kadrosuna kabul etmektedir. Başvuru yapmak isteyenlerin http://www.vakifbank.com.tr/vakifbank-ta-kariyer-firsatlari.aspx?pageID=126 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Gelen sayfadan üye girişi yapacak olan adaylar (üyeliği olmayaların üye olması gerekmektedir) öz geçmişlerini buradan hazırlayarak Vakıfbank'a iş başvurusunu yapması gerekmektedir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim