Ülkemizin kamu bankaları arasında yer alan ve kredi konusunda en uygun faiz oranlarını sağlayarak Türkiye geneli milyonlarca müşteriye sahip olmakta olan Vakıfbank yaptığı kampanyalar ve uygun mevduat hesabı faiz oranları ile müşteri hacmini sürekli geliştirmektedir.

Açık pozisyonları için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden de banka memuru alımı başvurularını kabul etmektedir. İşin Olsa ekibi olarak Vakıfbank'ın banka memuru alımı başvurularını nasıl kabul ettiği ve detaylarını açıklıyoruz.

DETAYLAR NEDİR?

Vakıfbank memur alımı ilanı yayımlamamış olup belirlenmiş olan banka memuru, uzman personel ve müfettiş yardımcısı pozisyonları için başvuruları öz geçmiş CV olarak kabul etmektedir. Başvurusunu yapmış olan adayların öz geçmişleri ve pozisyonlara uygunluğu detaylı bir şekilde incelenmekte olup uygun bulunan adaylarla irtibat kurulmakta ve Vakıfbank bünyesinde istihdam etmesi sağlanmaktadır. Peki Vakıfbank'ın uzman personel, müfettiş yardımcısı, banka memuru alımı başvuruları nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Vakıfbank banka memuru alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki adaylar memur alımı başvurularını nasıl yapabilir? Müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/xeK7dA linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak enter tuşuna ya da git butonuna basması gerekmektedir. Ardından ilgili forma ulaşacak olan adaylar öz geçmiş ile başvuru yapma adımlarını takip ederek banka memuru, uzman personel ya da müfettiş yardımcısı kadrolarına başvurularını yapabilir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim