Vakıf Katılım Bankası 2013 yılında kuruluş için gerekli çalışmalarını başlatmış ve 2015 yılında hükümet tarafından izni almıştır. 17 Şubat 2016 tarihi itibari ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan da faaliyet izni alan Vakıf Katılım Bankası yurt genelinde hizmet vermeye başladı. Henüz yeni bir banka olduğu için diğer bankalara oran ile pek fazla kampanya yapamasa da müşteri çekmek isteyen Vakıf Katılım Bankası giderek değerini artırmaya devam ediyor. Nitelikli personel alımları yaparak müşteri potansiyelini geliştirmek isteyen Vakıf Katılım Bankası alım yapacağı personelleri genel olarak genel başvuru altında iş başvurusu yaptırmaktadır. İnteraktif iş ilan siteleri aracılığı ile personel başvurularını kabul eden Vakıf Katılım Bankası personel alımı yapmaya devam ediyor.

Kimler Başvurabilir

Vakıf Katılım Bankası diğer bankalara gibi pozisyon pozisyon başvuruları kabul etmek yerine Genel Başvuru adı altında tüm başvuruları toplamaktadır. Peki alınacak olan personellerde hangi şartlar aranıyor. Kimler başvuru yapabilir.

Üniversite mezunu olmak
Diksiyonu düzgün olmak
Kılık kıyafetine özen gösteriyor olmak
İkna kabiliyeti yüksek olmak
Analitik düşünebilen
Katılım bankasını benimsemiş olmak
Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmayan veya tecilli olmak
Erkeklerde 30 ve bayanlarda 28 yaşını geçmemiş olmak

Yukarıda belirtilen nitelikler Vakıf Katılım Bankası tarafından aranmaktadır. Sizlerde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki link aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların tamamı değerlendirilmekte olup uygun görülen adaylar mülakatlara ya da sınava çağrılabilmektedir. Başvuruların ardından Vakıf Katılım Bankası size konu hakkında bilgi verecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1519049&refno=46624_106031
Editör: TE Bilisim