Turklandbank Personel Eleman Alımları 2015

Turklandbank personel alımlarına 2015 te de devam ederek çok sayıda bankacılık sektöründe çalışmak isteyen adayların yüzünü güldürüyor. Turklandbank Türkiyede bir çok şehirde toplamda 34 şubesi ile çok sayıda personeli ile birlikte halka hizmet vermektedir. Yenilikleri ile ve bulunana şubeleri ile dahada büyümeyi hedefleyen Turklandbank çalışanlarına, kendine olduğu gibi çok değer vermektedir. Sizde Turklandbank ailesinde herhangi bir pozisyonda yer alarak Turklandbank'ın büyümesine yardımcı olarak, kendi kariyernizide bankacılık sektöründe geliştirebilir ve kariyeriniz adına sağlam temeller atabilirsiniz. 

Turklandbank duyuruna göre Genel Başvuru niteliğinde çok sayıda personel almaktadır. Turklandbank, Genel Müdürlük ve Şube kadrosunda çalışacak azimli personeller alıyor. Ayrıca başvuruda bulunuren, istediğiniz alanı ve bölümü ön yazı olarak belirtiniz. Başvurularınız oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilere ve sizin niteliklerinize uygun olarak pozisyon belirlnerek sizinle iletişime geçilicektir. 

Turklandbank Genel Başvuru ilanına başvuruda bulunabilmek için aşağıdaki temel niteliklere sahip olmanız gerekmketedir.

     - Bankacılık sektöründe çalışmaya hevesli olan adaylar,

     - Gerekli bölümlerden üniversite mezunu olan adaylar,

     - Kariyerine yeni bir kurumda, yeni bir başlangıç yapmak isteyen, alanında uzman ve uzmanlaşmak isteyen dinamik adaylar,

     - Müşteri odaklı ve gelişime açık olan adaylar,

     - Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek ve ekip gücüne inanan adaylar,

     - Etkili İletişim, koordinasyon ve planlama beresine sahip olan adaylar,

     - MS Office programları bilgisine sahip olan adaylar,

     - Askerliğini bitirmiş veya en az 2 yıl tecili olan adaylar (erkek adaylar içi),

     - Yabancı dil kullanımı gerektiren pozisyonlar için iyi derecede ingilizce bilen adaylar,

Turklandbank Genel başvuru ilanına başvuruda bulunabilirler.

Turklandbank personellerini, Adana, Antalya, Ankara, Samsun, Konya, Sakarya, İzmir, İstanbul (Avrupa), İstabul (Asya), Kayseri, Kocaeli, Bursa, Denizli, Gaziantep ve Eskişehir illerinde alacaktır. Toplamda 14 Şehirde alacak olduğu personeller Tam zamanlı olarak işe alınacaktır. Başvuruda bulunana adayların Pozisyon seviyeleri uzmanlık seviyesinde olacak ve herhangi bir tecrübe aranmamaktadır. Yani başvuruda bulunacak adaylar, Tecrübeli yada tecrübesiz adaylar olabilir.  Başvuruda bulunabilmeniz için aşağıdaki eğitim seviyelerinde olmanız gerektiğinide unutmayın. 

Eğitim Seviyesi: Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Öğrenci), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Öğrenci), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora (Öğrenci), Doktora (Mezun)

Turklandbank Genel Başvuru ilanına başvuruda bulunacak adaylar ( http://www.kariyer.net/turklandbank-is-ilanlari-c1319-p3491/?a=2 ) bu linki kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim