Yayımlanan ilanlara göre Türkiye genelinde bulunan Farklı bankalar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere Banka Personeli Alımı yapmaya hazırlanıyor. Buna göre kariyer sitelerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Bir çok banka bünyesine Gişe Memuru ( Gişe Yetkilisi ) alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar butlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. İlgili bu haberimizde sizlere bankaların alımları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Öncelikle aranan şartlardan başlamak gerekirse şöyledir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuru yapacak adayların sözk onusu olan ilanlara başvuru yapabilmeleri için Adayların en az Ön Lisans mezunu olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, İletişim Becerisi Kuvvetli, Çözüm Odaklı, Sabırlı ve Güleryüzlü olmak, İnsan ilişkilerinde başarılı, Dinamik, Araştırmacı olmak, Dikkatli ve Kurallara uugun olmak, Geliştirmeye açık ve takım çalışmasına yatkın olmak gibi nitelikler aranır. Ayrıca bazı bankalar adaylardan tecrübe şartı arıyor Bazıları ise Deneyimi olmadan alım yapmaktadırlar.

GİŞE YETKİLİSİ NE İŞ YAPAR?

Gişe memuru ( gişe yetkilisi ) Yüksek kalitede ve Müşteri odaklı servis sunmak, Şube cari hesaplar servisine gelen müşterilerin, Bankacılık mevzuatına, Banka presdurlarına uygun şekilde müşterinin isteiğini yerine getirmek, Şubelerin nakit talep/Devir işlemlerinin takibini yapmak, Nakit işlemlerinin kısa sürede, doğru ve eksiksiz yapılmasına yardımcı olmak, Bankanın müşterisi olmayan ancak çalışma ilişkilerine girmek isteyen kişilerin pazarlama servislerine yönlendirilmesini sağlamak gibi görevlerden sorumludurlar.

HANGİ BANKALAR ALIM YAPIYOR?

Yayımlanan ilanlara göre 6 farklı banka gişe memuru alımı yapmaktadır. Bu 6 banka ise, HSBC Bank, Creditwest Bank, Burgan Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ( TEB ), Akbank bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak için Gişe Memuru alımı yapacaklardır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Adaylar başvurularını aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden yapabilirler ve açılacak sayfada ilgili bankalara başvurularınızı gerçekleştirebilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kopyalacak Adres: www.kariyer.net/is-ilanlari/gise+yetkilisi

Editör: TE Bilisim