Türkiye Finans Katılım Bankası müşteri memnuniyetini artırmak ve ilgili şubelerde ki boşlukları doldurmak için yıl içerisinde çok sayıda banka personeli alımı yapmaktadır. Alımlar hakkında Türkiye Finans Katılım Bankası resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları belirtmekte ve açık pozisyonlar için müracaatları bu kanal üzerinden kabul etmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankasının interaktif iş ilanları siteleri aracılığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Türkiye Finans Katılım Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile çok sayıda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak?

Kredi Takip ve Tasfiye Yönetici Yrd.
Kredi Takip ve Tasfiye Yetkilisi
Genel Başvuru
Sistem Uzmanı
Kredi Politikaları ve İş Geliştirme Yetkilisi
Mobil Bankacılık İş Geliştirme Yetkili Yardımcısı
Kredi Politikaları ve İş Geliştirme Yetkili Yrd.
Üst Düzey Yönetici Asistanı
Makam Şoförü
Analist (Yeni Mezun)

Türkiye Finans Katılım Bankası yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere 30'a yakın farklı kadro için Türkiye Finans Katılım Bankası banka personeli alımı yapacak olup adayların pozisyonlar için gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/Uz0Spi