Ülkemizin en eski ve en tanınır bankaları arasında yer alan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yurt geneline yatırımlar yapmaya ve müşteri ilişkilerinin artması için memur, personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ilanları nasıl yayımlanıyor.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) memur alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile ya da interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır. Buna göre Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)'in çok sayıda memur alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak, detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Türkiye Ekonomi Bankası TEB
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 7

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 7 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki bu pozisyonlar hangileridir.

Şube İşlem Yetkilisi
Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Kobi Müşteri İlişkileri Yönetici / Yönetici Yard.
Aktif Satış Temsilcisi
Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Yardımcısı
İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Yardımcısı
IT Project Manager

Yukarıda alım yapılacak olan kadrolar verilmiştir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU YAPMAK

TEB'in banka memuru alımı ilanına müracaat etmek isteyenlerin aşağıda yer alan linki takip etmesi, buradan pozisyonları öğrenmesi ve ilgili niteliğe sahip olduğu pozisyonlar için başvurularını tamamlaması gerekmektedir. TEB gelen tüm başvuruları kabul etmekte ve uygun adayların yerleştirmelerini gerçekleştirmektedir.

https://goo.gl/QteYHU
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ