Ülkemizin önde gelen bankaları arasında yer almakta olan Türkiye Ekonomi Bankası TEB yatırımlarını sürdürmekte olan Türkiye'nin dört bir yanında bulunan çok sayıda şubesi ile hizmetlerini sürdürmekte ve müşteri hacmini geliştirebilmek için yeni kampanyalarını da gerçekleştirmektedir.

Açık olduğu tespit edilen pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Türkiye Ekonomi Bankası TEB ilanlarını yayımlamadan önce pozisyonları belirlemekte, nitelikleri hazırlamakta ve başvuruların başlaması için ilgili ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Ekonomi Bankası TEB iş ilanları için çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, diksiyonu düzgün olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, kılık kıyafetine özen göstermek gibi şartlar aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Ekonomi Bankası TEB çok sayıda banka memuru alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre alımlar insan kaynakları yönetmen yardımcısı, bireysel müşteri ilişkileri yöneticisi, aktif satış temsilcisi, kobi müşteri ilişkiler yöneticisi, şube kontrol yönetici yardımcısı, stajyer, kurumsal kredi tahsis yardımcısı, tercüman vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirilmektedir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/sgKPe1 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim