Özel sermaye ile kurulan ve ülkemizde 500 şube yurt dışında ise 4 şube ile hizmetlerini sürdürmekte olan Türk Ekonomi Bankası TEB özellikle farklı firmalar ve firmaların kartları ile yaptığı anlaşmalar aracılığı ile çok sayıda müşteri kazanmakta ve her sene müşteri potansiyelini geliştirmektedir.

Buna göre Türk Ekonomi Bankası TEB tarafından kamuoyuna açık olan pozisyonlar için banka memuru alımları da ilan edilmekte olup kariyer siteleri aracılığı ile yeni yayımlanan pozisyonlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türk Ekonomi Bankası TEB iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre pozisyonlar için aranmakta olan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri de güçlü olmak, bakımlı olup kılık kıyafetine özen gösterir olmak, müşteri ilişkilerine önem verir olmak, sorumluluk sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

ALINAN POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Ekonomi Bankası TEB farklı pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre dönemsel tanımlama ve projeler yetkilisi, hazine yöneticisi yönetmeni, değişim ve dijitalleşme yöneticisi, veri bilimleri yönetici yardımcısı, şubesi asistanı, KOBİ müşteri ilişkiler yöneticisi, işletme müşteri ilişkiler yöneticisi, engelli genel başvuru, kurumsal kredileri izleme yöneticisi, aktif satış temsilcisi pozisyonlarına banka memuru alımı yapılıyor peki adaylar nasıl başvurularını yapacak? Buna göre adayların müracaatlar için https://goo.gl/sgKPe1 linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve ardından git butonuna ya da enter tuşuna basarak pozisyonları görüntüleyip başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim