Denizbank ile Garanti Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankasının Türkiye genlinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere personeller alınacak.

DENİZBANK ALIMLARI;

Denizbank yeni mezun, tecrübesiz ya da tecrübeli olan adayların başvuru yapabileceği alım ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İnsan Kaynakları sayfası üzerinden duyurulan alım ilanına göre adaylar KOBİ Bankacılığı portföy yöneticisi, tahsilat avukatı, bireysel danışman, telefonda satış temsilcisi, portföy yöneticisi, iletişim merkezi pos destek müşteri temsilcisi pozisyonlardaki alımlara başvuru yapabilecekler. Başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Bir çok pozisyondaki başvuru şartlarında Office programlarına hâkim olmak analitik düşünebilmek, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak şartları bulunuyor

Denizbank personel alımına başvuru yapmak için tıklayın

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIMI;

Garanti Bankasının Türkiye genelindeki şubelerinde görevlendirilmek üzere lise, ön lisans ve lisans mezunlarından müşteri danışmanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alımları yapılacak. Adayların yaş şartında 30 yaşını geçmemiş olmaları alım yapılacak olan ilde yada ilçede ikamet etmeleri istenilecek. Ayrıca öğrenci olan ve devamsızlık sorunu bulunmayan adaylar telefon bankacılığı pozisyonundaki alımlara başvuru yapabilecekler.

Garanti Bankası Personel Alım ilanı için tıklayın

TEB BANKASI BANKACI ALIMI;

Türkiye Ekonomi Bankası TEB yayımladığı alım ilanlarında ise müşteri garaj amiri, destek hizmetleri, insan kaynakları yetkilisi, şube asistanı, iş analisti, avukat, çağrı merkezi temsilcisi pozisyonlarında alımlar yapacak. Adayların eğitim düzeyinde lise mezunu olmaları yeterli olacak. İlana başvurular nasıl yapılacak. Aşağıdaki bağlantıdan detayları öğrenebilirsiniz.

TEB personel alım ilanı için tıklayın.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim