Şekerbank bir çok pozisyonda personel alım ilanı yayımladı. Bankacı olmak isteyen adaylar için Şekerbank iş ilanlarını ve alım yaptığı unvanlardaki başvuru detaylarını aktarıyoruz. Türkiye'de faaliyet gösteren 30 dan fazla banka bulunuyor. Devlet ve özel bankalar bir çok personel alım ilanları ile personel ihtiyacını gidermekte. Şekerbank ilk kez Eskişehir’de kurularak genel merkezini daha sonraki yıllarda Ankara iline taşıyan Türkiye’nin önde gelen özel bankaları arasında yer alıyor. Şeker Bankasında işe başlamak ve bankacılık kariyerini bu bankada sürdürmek isteyenler için yeni açmış olduğu iş ilanlarına başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye genelinde farklı illerde başvuru alacak. Bu iller İstanbul Avrupa yakasında, Tekirdağ, Iğdır, Adana'da yer alan bir çok farklı şubelerde görev almak üzere personel alınacak. Bireysel bankacılık Müşteri Temsilcisi, mali tahlil Yönetmeni, İşletme Bankacılığı, Sistem Uzmanı, Eğitim Uzmanı Ticari bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem operatör yardımcısı, işletme bankacılığı müşteri temsilcisi pozisyonlarında görev alacaklar. Başvuru şartlarında dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmaları esnek çalışma düzenine sahip olmaları, askerlik ile ilişiği olmamaları, tercihen deneyimli olmaları istenilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınmakta. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki linki tarayıcıdan açmaları ve kariyer ilan sitesine giriş yaparak başvuru şartlarını incelemeleri son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru için : https://goo.gl/VxRZ2c

Editör: TE Bilisim