Şekerbank, ülkemizde yıllardır faaliyetlerine devam etmekte ve müşteri hizmetlerini artırmak için personel alım ilanları yayınlamaktadır. Herkesi müşteri hedef kitlesi olarak belirleyen Şekerbank özellikle Tarım ile uğraşanlar için yaptığı özel kampanyalar ile o kişileri kendi bankaları ile çalışması için anlaşmalar yürütmektedir. Şekerbank yeni yayınladığı resmi bildiri ile toplam 71 farklı il için çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Şehirler İçin Alım Yapılacak

Şekerbank yayınladığı bildiri ile 71 farklı şehirler çok sayıda tecrübesiz personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi şehirlerde çalışacak? Yayınlanan bildiriye göre; 

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Yukarıda adı geçen şehirler için tecrübesiz personel alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyenlerin üniversitelerin Ziraat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde ki lisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Adayın daha önce her hangi bir bankada çalışmış olmasına gerek yoktur. Adayların çalışacağı pozisyon ise Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ve İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi olarak duyuruldu. Başvuru için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-isletme-tarim-bankaciligi-musteri-temsilcisi-1633347?
aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1633347&refno=5108_1466

Editör: TE Bilisim