Ülkemizin önemli bankaları arasında yer almakta olan Şekerbank açık pozisyonları için banka memuru ve personeli alımları gerçekleştirmektedir. İlanlar Şekerbank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır.

Şekerbank tarafından hazırlanmış ve kamuoyuna duyurulmuş olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 25'e yakın pozisyon için çok sayıda banka memuru ve personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Şekerbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor ve alımlara ilişkin detaylar nelerdir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Banka Kurumu: Şekerbank
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 25'e Yakın
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR

Şekerbank tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 25'e yakın kadro için çok sayıda memur alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alım yapılacak olan pozisyonlar nelerdir, Şekerbank hangi kadrolara alım gerçekleştirecektir.

Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Kredi Kartları Ürün Yönetimi
Yatırımcı İlişkileri ve Yapılandırılmış Finansman
Finansal Analist
Mobil Satış Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı kadrolardan bazıları verilmiştir. Türkiye'nin farklı illeri için alımlar yapılacak olup müracaatlarını tamamlamak ve alım yapılan illeri gözlemlemek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/okAXfb  
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim