Ülkemizin en tanınır ve köklü bankaları arasında yer almakta olan Şekerbank işçi ve tarım ile uğraşanlara özel kampanyalara yaparak yeni müşteriler çekmeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyetinin de artması için bir yandan banka memuru alımı yapan Şekerbank yeni ilanlar yayımladı.

Şekerbank banka memuru alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 45'e yakın kadro için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Şekerbank Alım Yapacağı Memur Sayısı: Çok Sayıda İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın En Az Mezuniyet: Önlisans

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR Şekerbank en az önlisans mezunu olmak üzere kamuoyuna duyurduğu 45'e yakın ilan için çok sayıda yurt geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir. Mobil Satış Temsilcisi Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi BT Güvenlik Uzmanı İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi  Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi vb. gibi banka pozisyonlarına memur alımı yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

Şekerbank 45'e yakın banka memuru alımı ilanlarına müracaat edecek olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip etmesi gerekmektedir. Linklere girecek olan adaylar banka memuru alımı şartları hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da yine aynı link üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/okAXfb 
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim