Faaliyetlerini uzun süredir devam etmekte olan kaliteli bankalar arasında yer alan Şekerbank açık pozisyonları için sürekli olarak personel ve memur alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Şekerbank açık pozisyonları genel olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Şekerbank tarafından yayımlanan ilanlar ile 20'ye yakın pozisyon için şubelerde ve genel müdürlüklerde çalışacak memur alımı yapılacak. Peki Şekerbank hanig pozisyonlar için memur personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Şekerbank ilan etmiş olduğu 20'ye yakın açık pozisyon için memur personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Yayımlanan açık pozisyonlara göre;
Mobil Satış Temsilcisi
Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi 
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter
BT Güvenlik Uzmanı
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Şekerbank personel alımı gerçekleştirecek. Peki adaylar ilgili pozisyonlar için nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlar için aranan niteliklerin ne olduğunu öğrenebilir ve yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/okAXfb
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim