Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan ve faaliyetlerine ara vermeden uzun süredir devam etmekte olan Şekerbank özellikle çiftçi ve işçilerin yanında olarak uygun faiz oranları ile destek çıkmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin artması ve işlemlerin daha kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi için personel alımları yapmakta olan Şekerbank açık pozisyonlar için yeni banka memur ve personel alımları gerçekleştirecektir.

Şekerbank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda memur alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre yurt geneli şubelerde ve genel müdürlüklerde istihdam edecek banka memuru ve personeli alımı yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Alım Yapacağı Memur Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın
En Az Mezuniyet: Önlisans

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Şekerbank en az önlisans mezunu olmak üzere kamuoyuna duyurduğu 40'a yakın ilan için çok sayıda yurt geneli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir.

Mobil Satış Temsilcisi
Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
BT Güvenlik Uzmanı
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi 
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilmekte olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyona Şekerbank memur alımı yapıyor. İlgili ilanlara en az önlisans mezunu adayları müracaat edebilmekte olup başvurular için adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/okAXfb
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim