Ülkemizin önemli firmaları arasında yer alan ve uzun süredir faaliyetlerine devam eden Şekerbank yatırımlarını her sene artırarak devam ettiriyor. Şekerbank büyüme oranını yükseltmek istediği gibi yine açık pozisyonları içinde personel alımları hazırlamakta ve bunları kamuoyuna duyurmaktadır. Şekerbank memur ilanları genel olarak interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yayımlanmaktadır.

Şekerbank tarafından hazırlanmış ve yeni yayımlanmış olan pozisyonlara bakıldığında Türkiye geneli farklı pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki kaç kişilik personel alımı yapılmakta ve hangi pozisyonlar içi alımlar bulunuyor.

HANGİ POZİSYONLAR

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Bölge Krediler Uzmanı
Nakit Yönetimi Satış Uzmanı
KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için Şekerbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilgili banka memuru kadrolarına adaylar nasıl müracaatlarını yapabilir.

BAŞVURULAR

Şekerbank memur ve personel alımı ilanına adayların müracaat etmesi için aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlgili link aracılığı ile tüm pozisyonlar ve nitelikler hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/okAXfb  
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim