Özel sermaye ile kurulmuş bankalardan bir tanesi olarak bilinen Şekerbank şu anda ülkemizde 273 farklı şube ile binlerce farklı müşteriye hizmet vermekte olup yapmış olduğu kampanyalar ile müşteri hacmini geliştirmeye çalışmakta ve yatırımlarını da sürdürmektedir.

Yeni bölgeler için şube kurulumları gerçekleştiren ve müşteri hacmini geliştirmeyi hedefleyen Şekerbank açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar içinde banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Banka memuru alımı ilanları Şekerbank tarafından hazırlanarak kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında şube ve müdürlüklere banka memuru alımı yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Şekerbank iş ilanları için şube ve müdürlüklere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? İlanlara bakıldığında pozisyonlara göre değişen asgari düzeyde mezuniyet belgesine sahip olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, diksiyonu düzgün olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURU ve POZİSYON DETAYLARI NEDİR?

Şekerbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor? İlanlara bakıldığında ticari bankacılık müşteri temsilcisi, sistem operatör yardımcısı, müfettiş yardımcısı, operasyon destek görevlisi, işletme bankacılığı müşteri temsilcisi, finansal kurumsal yetkilisi, eğitim uzmanı, kobi bankacılığı müşteri temsilcisi, network sistem uzmanı gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/orU8wblinkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim