Ülkemizin bankacılık konusunda en popüler ve en çok tercih edilen kuruluşlarından bir tanesi olan Şekerbank açık pozisyonları için aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup yine yatırımlarına da hızla devam etmektedir.

Şekerbank'ın memur ve personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak kamuoyuna resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Şekerbank ilan detayları hakkında bilgi verilmiş olup alım yapılacak pozisyonların bir bölümü aşağıda verilmiştir.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Network Sistem Uzmanı
Strateji ve Organizasyon Yetkilisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bölge Krediler Uzmanı
KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Bölge Kredi Tahsis Yönetmen / Yönetmen Yardımcısı

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Toplam 30'a yakın farklı pozisyon için memur alımı yapılacaktır. Peki alım yapılacak başvurular nasıl yapılabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda Şekerbank'ın memur ve personel alımı ilanlarına ilişkin pozisyonlar ve detaylar verilmiştir. Başvuru yapmak, pozisyonları öğrenmek, nitelikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/XmFgMe
DİĞER BANKLA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim