Şekerbank personel alımı yapacak. Şekerbank bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde personel eleman alacak. Sizde Şekerbank bünyesine katılmak için ilanımızın devamını inceleyiniz.

1953 yılında Eskişehir'deki şeker pancarı üreticisine destek sağlamak amaçlı kurulan bir bankadır. Türkiye çapında pek çok şubesi olan büyük bir kuruluştur. Şu zamana kadar ki bünyesinde topladığı 4 bini aşkın personeli ile yıllara meydan okumuş ve 2016 yılında da yeni personel alımları ile geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir bankadır. İşte böyle bir bankada işe başlamak geleceğinize yapacağınız büyük bir tecrübe olacaktır.

Şekerbank personel eleman alımı 2016 yılında verdiği ilanları ile yeni pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Alacağı personellerle ilgili bazı pozisyonlar, bireysel krediler ürü yönetmeni, satışta yetiştirilmek üzere gişe yetkili yardımcısı, borsa yatırım uzmanı, bankacılık portföy yöneticisi, operasyon destek yöneticisi, şube işletme bankacılığı portföy yöneticisi, işletme bankacılığı yetkilisi, borsa / yatırım işlemleri uzmanı / yönetmeni, bireysel krediler kredi tahsis yetkili yardımcısı şeklindedir.

Şekerbank personel eleman alımı 2016 yılında vermiş olduğu ilanlarındaki pozisyonlara uygun personel alımlarındaki bazı şartlar ise aşağıdaki şekildedir.
Şekerbank işletme bankacılığı müşteri temsilcisi personel alımı için; 4 yıllık İİBF üniversite bölümlerinden mezun olanlar tercihi olacak şekilde, satış servisinde en azından 2 yıllık tecrübesi olanlar, erkek adaylar açısından askerliğini tamamlamış olanlar, takım halinde çalışabilen takım ile uyumlu çalışabilenler ve aynı zamanda iletişimi iyi kurabilen ve kendine güveni olan kişiler ve çalışma saatleri içerisinde esneklik gösterebilecek kişiler alımlar için tercihen uygun kişilerdir.

Şekerbank kredi tahsis yönetmen ve yönetmen yardımcılığı için; öncelikle üniversitelerdeki tercihi olarak kamu yönetimi, uluslar arası ilişkiler, iktisat, işletme, istatistik, maliye ve de mühendislik bölümleri gibi 4 senelik eğitim veren bölümlerden mezun olanlar, ismi bahsedilen sektörden en az 2 yıllık tecrübe sahibi olanlar, bunun yanında erkekler için askerliğini tamamlayabilmiş kişiler, çözüme odaklı olup problem çözme yeteneğine ve analitik düşünce yapısına sahip kişiler, iletişim konusunda etkili bir beceriye sahip olanlar ve de tercihen risk analizi, kredi derecelendirme ve mali analiz gibi konularda bilgi sahibi olan kişiler bu pozisyonda iş veren tarafından aranan özellikte kişiler olup alımlar için de uygun donanıma sahip kişilerdir.
Şekerbank iş ilanlarına başvuruda bulunabilmek için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/