Şekerbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Buna göre Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubelere personel alımı yapıldığı gibi yayınlanan ilanlar ile banka en az lise mezunu personel alımı yapmaktadır. Aynı zamanda banka kurum sınavı düzenleyip bu sınavdan başarılı olan adaylar sözlü mülakatlar ile tekrar incelenmekte buradan da başarılı olan adaylar Şekerbank bünyesinde istihdam etmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şekerbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayınlanan bildiriye göre başvurular Genel Başvuru olarak kabul edilecek. Yapılan müracaat formların tamamı incelenecek ve ilgili adaylar gerekli bölümlere yerleşecek.

Kimler Başvurabilir

Lisans bölümü Üniversite mezunu
Erkekler için askerlik sıkıntısı olmayan
Diksiyonu düzgün
İkna kabiliyeti gelişmiş
Yoğun çalışma temposuna uyumlu
Sağlığı çalışmaya uygun
Yaş sınırları içerisinde olan

Yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan adaylar Şekerbank bünyesinde istihdam etmek üzere bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile Genel Başvuru yapabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda bulunan özel sayfa ile öz geçmiş formlarını doldurabilir. Bu formların tamamı incelenecek olup banka uygun gördüğü adayların formlarını ayıracak. Buna göre genel başvuru olarak yapılan müracaatlara en kısa sürede banka tarafından adaylara dönüş yapılacak. Sizlerde söz konusu ilana başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://www.secretcv.com/sekerbank/genel-basvuru-is-ilanlari-8645