Şekerbank personel alımı yapıyor. Sizde Şekerbank'ta işe başlayarak iyi bir kariyer sahibi olmak istemezmisiniz? Şekerbankta işe başlayarak iyi bir kariyer elde edebilir ve banka personeli olarak iyi kazanabilirsiniz. Herkesinde bildiği gibi bankada çalışmak iyi bir sorumluluk ister, ama vermiş olduğunuz emeğin karşılığını Şekerbank'ta çalışarak alabilirsiniz. Ayrıca Şekerbank Türkiye'nin her bölgesinde olduğu için rahatlıkla iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bir çok pozisyon içerisinden kendi kariyerinize göre bir pozisyonda çalışmaya başlayabilirsiniz. Şekerbank iş başvurusunda bulunmak için yapmanız gereken alt kısımda sizlere vermiş olduğumuz bankaya ait bilgileri okuyarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Unutmayın banka hakkında bilgi almak sizlere mülakat esnasında büyük bir faydası olacaktır. Ayrıca mülakat esnasında ne yaparım diye endişe içerisindeyseniz sizlere,

Başarılı Mülakat Nasıl Yapılır yazımızı tavsiye edebiliriz. Bu yazımızdada göreceğiniz gibi nasıl başarılı mülakat yapacağınıza ait ip uçları vermiş bulunuyoruz. Şekerbank Şekerbank 1953 senesinde şeker pancarı yetiştiricilerinin ekonomik ihtiyaçlarını giderebilmeleri amacı ile Pancar Kooperatifleri Bankası adı altında Eskişehir'de kurulmuştur. Şeker pancarı yetiştiricilerinin, Pancar Kooperatifleri Bankasındaki birikimlerinden oluşan sermaye ile yola çıkan banka, 1956 senelerine Ankara'ya taşındığında Şekerbank adını almıştır. 1993 senelerinden itibaren özel banka statüsüyle dinamik bir yapıya oluştu ve yatırımlarını büyüttü. 1997 senelerinde ise Şekerbank hisselerini halka açtı. 2004 senesinde Ankara'da olan merkezini İstanbul'a taşıdı. Şekerbank Türkiye de 312 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu ) ve 1 yurtdışı temsilcisi ile hizmer vermektedir. Şekerbank'ın şubelerinin %77 si Anadolu bölgesinde bulunmaktadır. Şekerbank iştirakleri arasında, Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd ve Şeker Finans bulunmakta. Şekerbank'ta toplam 4 binin üzerinde personel çalışmakta ve bunların %52 si bayan, %48'i ise de erkektir. Sizde personeline çok önem veren bir bankada kariyerinizi yükseltme şansını kaçırmayınız. Şekerbank'ın en büyük hedeflerinden birisi, aktif büyüklükte ilk 10 özel banka arasında, küçük işletmelerin finansmanında lider banka olmaktır.

Şekerbank Nasıl Bir Banka? Şekerbank, Yerel özellikleri ve ihtiyaçları dikkate alan, Bankası olmayanları da bankacılık hizmeti sunmak, müşterisini memnun bırakan, çalışan ve ortakları ile farklılık yaratarak birlikte büyüyen ve köklü bir geçmişi olan bankadır. Şekerbank Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak.

Editör: TE Bilisim