Ülkemiz de uzun zamandır bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan ve özellikle kobi ile çalışanlar için uygun fazi oranlarına kredi vermekte olan Şekerbank boş bulunan kadrolar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında Şekerbank resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyuru yaptığı gibi yine interaktif iş ilan sitelerinden de bilgi vermektedir.

İnteraktif iş ilanları sitelerinden Şekerbank duyurmuş olduğu açık pozisyonlar ile personel alımı yapacak ve başvuruları bu kanal üzerinden kabul etmektedir. Peki hangi kadrolar için personel alımı yapılıyor?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şekerbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Kart ve Üye İşyeri Muhasebe Yönetmen Yardımcısı
BT Kalite Uzmanı
Nakit Yönetimi ve Sigorta Operasyonları Yetkilisi
Kart ve Üye İşyeri Güvenlik Yetkilisi
POS Operasyonları Yetkilisi
GDA Bölge İstihbarat Yönet./ Yönet. Yrd/ Yetkili
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
Ticari / KOBİ Müşteri Temsilcisi
Tarım Kredileri Ve Projeleri Yetkilisi

Yukarıda bulunan pozisyonlar için Şekerbank banka personeli alımı yapmakta olup başvuru yapacak olan adayların kadrolarda aranmakta olan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Nitelikler hakkında bilgi edinmek ve müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/g3BHuC