Ülkemizde faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Finansbank bilindiği üzere geçtiğimiz süre zarfında QNB şirketine satıldı ve bankanın adı QNB Finansbank olarak değiştirildi. Online iş ilanları siteleri yerine resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer, iş ilanları bölümü aracılığı ile açık pozisyonları duyurmakta olan QNB Finansbank personel alımı yapıyor.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında bankanın açık pozisyonlar için çok sayıda memur personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

QNB Finansbank tarafından yayımlanan ilanlar doğrultusunda memur personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
FİNANS 101 ŞUBE STAJ PROGRAMI
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

QNB Finansbank'ın yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için adaylar nasıl müracaat edebilir? Buna göre aşağıad verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını yine aynı link üzerinden yapabilmektedir. Başvurulardan önce adayın aynı link üzerinden aranan şartları da incelemesi gerekmektedir.

http://www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/is-ilanlari-ve-basvuru.aspx
TÜM BANKA PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN