Türkiye'nin dört bir yanın şubesi ile kaliteli hizmet verme anlayışını benimseyen bankalar arasında yer almakta olan QNB Finansbank açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. QNB Finansbank personel alım ilanları hakkında resmi internet sitesinden bilgi vermektedir.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesinde bulunan ailemize katılın, kariyer, iş başvurusu bölümü incelendiğide yayımlamış olan pozisyonlar için banka memur personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için banka memur personeli alımı yapılacak.

Alım Yapacak Banka: QNB Finansbank

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


QNB Finansbank resmi internet sitesinden bugün memur personel alım ilanları yayımladı ve üç farklı pozisyon içi alım yapılacağı belirtildi. Yine eski tarihlerde yayımlanmış ilanlarında olduğu görülmektedir.

MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
ELEKTRİK TEKNİKERİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapacak.

NASIL MÜRACAAT YAPILIR

QNB Finansbank'ın yayımlamış olduğu ilanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek uygun pozisyonlar için nitelikleri uyum sağlıyorsa müracaatlarını aynı kanal üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/jKVQRo
Editör: TE Bilisim