Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer almakta olan QNB Finansbank yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olup yine açık pozisyonları için de resmi internet sitesinde yer alan QNB Finansbank kariyer, QNB Finansbank iş ilanları, ailemize katılın bölümünden tüm ilanlar yayımlanmaktadır.

QNB Finansbank tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında ilgili bankanın farklı pozisyonlar için banka memur ve personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki QNB Finansbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak, detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: QNB Finansbank
Açık Pozisyon Sayısı: 9
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

QNB Finansbank 9 pozisyon için banka memur ve personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki ülkemizin önde gelen bankaları arasında yer alan QNB Finansbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapmaktadır.

PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan detay ve pozisyonlara ilişkin QNB Finansbank açık pozisyonları için çok sayıda memur alımı gerçekleştirmektedir. Tüzel ve Bireysel satış temslcisi pozisyonları için tüm Türkiye geneli, Erzurum müşteri danışmanı Erzurum ili için ve diğer pozisyonlar için ise İstanbul için memur alımı yapılacaktır. Başvuru ve detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/is-ilanlari-ve-basvuru.aspx
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim