Ülkemizin en köklü bankaları arasında yer almakta olan QNB Finansbank müşteri memnuniyetinin artması için yeni çalışmalarına ve kampanyalarına devam etmektedir. İlgili yerlere şube açılışları gerçekleştirmekte olan banla yine açık pozisyonlarına göre QNB Finansbank personel alımı gerçekleştirmektedir.

QNB Finansbank personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer alan ailemize katılın, açık pozisyonlar, kariyer bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre QNB Finansbank'ın banka memuru alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: QNB Finansbank
Alınacak Pozisyon Sayısı: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

QNB Finansbank banka memuru alımı yapıyor. 10 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ
YABANCI DİL BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda QNB Finansbank'ın alım yapacağı banka memuru kadrolarından bazları verilmiştir. Bu kadrolar için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki QNB Finansbank personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını tamamlayabilir.

https://goo.gl/nXmNst
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim