Ülkemizin en bilinir bankaları arasında yer alan ve yabancı sermayeli bankalardan bir tanesi olarak bilinen QNB Finansbank şu anda Türkiye'de 541 şube ve yurt dışında ise bir şube ile yüz binlerce farklı müşteriye hizmetlerini sürdürmekte olup büyüme oranını geliştirmektedir.

Aralıklarla işlemlerin daha hızlı gerçekleştirilmesi ve müşteri memnuniyetinin artması için resmi internet sitesinde yer almakta olan ailemize katılım, iş ilanları, açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile banka memuru alımı ilanı yayımlayan QNB Finansbank yeni ilanlar yayımladı. Buna göre QNB Finansbank banka memuru alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

QNB Finansbank iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların tercihen üniversite mezunu olmak, ekip çalışmasına yaktın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, bazı pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, belirlenen yaş aralığında olmak, pozitif ve güler yüzlü olmak, ikna kabiliyeti başarılı olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, tercihen seyahat engeli bulunmuyor olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır ve alınacak pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre telefon bankacılığı müşteri danışmanı, tüzel satış temsilcisi, bireysel satış temsilcisi, enpara müşteri danışmanı, yabancı dil bilen çağrı merkezi personeli, perakende krediler merkezi izleme görevlisi pozisyonlarına personel alımı yapılmakta olup müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/5jFKBn linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim