Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye'nin önde gelen ve giderek büyümeye devam eden özel bankalarından bir tanesidir. Özellikle büyük şehirlere iyi lokasyonlara açtığı şubeler ile müşteri çekmeye çalışmakta olan Banka yeni şube açılışları ve atm açılışları yaparak müşterilerini memnun etmeye çalışmaktadır. Yeni açtığı şubeler, eski şubler ve genel müdürlüklerde istihdam etmek üzere personel alımı yapmakta olan Kuveyt Türk Katılım Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile boş bulunan pozisyonlar hakkında bilgi vermekte ve yine iş ilanları siteleri aracılığı ile tüm gelen başvuruları kabul ederek değerlendirmeler yapmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlar ile personel alımı yapacağını duyuran banka hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Kuveyt Türk Katılım Bankası yayımladığı iş ilanları ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak?

Bankada Kampüs 2017
Network Güvenlik Mühendisi
Pazarlama Uzman Yardımcısı
Ar-Ge Merkezi Proje Yöneticisi
İş Geliştirme Uzmanı/Uzman Yardımcısı
Otel Müdürü
Kariyer ve İşe Alım Uzmanı - Uzman Yardımcısı
Engelli Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere farklı 30'ya yakın kadro için Kuveyt Türk Katılım Bankası çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Alınacak olan pozisyonları görmek istenen şartları öğrenmek ve müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c2047-p11495/
Editör: TE Bilisim